Зареєстровані у Львові внутрішньо переміщені особи можуть оформити пільгове паркування на майданчиках, безпосередньо прилеглих до житлових будинків, у яких вони мешкають.

Тоді оплата за паркування, як і для мешканців-львів’ян, складатиме 3 грн/год. Також переселенці можуть оформити пільгові абонементи на паркування. Про це розповіли у комунальному підприємстві «Львівавтодор», пише сайт мерії.

Щоправда, процедура оформлення такої пільги вимагає певних документів, що підтверджують місце проживання особи.

Аби оформити пільги на паркування, потрібно підготувати оригінали таких документів:

–       паспорт громадянина України;

–       свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу;

–    документ, в якому зазначений реєстраційний номер облікової картки платника податків;

–     документ, що підтверджує постійне проживання за адресою місця розташування відповідного майданчика для паркування (довідка з ЦНАПу або акт про встановлення факту проживання особи від ОСББ чи ЖЕКу).

«Далі необхідно зателефонувати на «гарячу» лінію за номером телефону 0800 303 007, щоб здійснити запис на укладання договору з підприємством. За цим номером можна проконсультуватись, чи будинок, в якому ви мешкаєте, підлягає укладенню угоди», – зазначили у «Львівавтодор».

Прийом мешканців та укладання договорів на пільговий тариф/абонемент здійснюється за адресою: м. Львів, вул. Пасіки Галицькі, 7 (ЛКП «Львівавтодор»). Години та дні прийому: вівторок та четвер: 8:30-17:00 (перерва на обід 12:30-13:00).

Вартість абонементів та перелік прилеглих до паркувальних майданчиків будинків, мешканці яких мають право на пільговий абонемент\тариф на паркування, тут.

«Вголос» писав про загибель захисника із Львівщини.

У бою з російськими окупантами загинув воїн із Батятич

 

ІА "Вголос": НОВИНИ