У парку Погулянка у Львові патрульні 3-го батальйону поліції виявили мешканця Полтавщини, який шукав «закладки» з наркотичними речовинами.

Як повідомила пресслужба Патрульної поліції Львівської області, допомогла виявити особу, яка до того ж перебувала в розшуку, небайдужа львів'янка

Саме вона сьогодні вдень викликала патрульних у парк Погулянка. З її слів, невідомі особи розпалили там вогонь і, ймовірно, шукають «закладки» з наркотиками.

Під час обстеження території поліцейські помітили чоловіка біля вогню. Ним виявився 33-річний мешканець Полтавської області.

Патрульні встановили, що він перебуває в розшуку у рідній області за переховування від суду у справі за статтею «Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) Кримінального кодексу України.

У відділі поліції підтвердили цю інформацію. Патрульні супроводили його у відділок та передали слідчому.

Нагадаємо, що минулого тижня у Львові затримали наркоторговця, який робив закладки канабісу в місті. Чоловіка спіймали «на гарячому» неподалік вулиць Єрошенка та Золотої.

У понеділок, 13-го вересня, на Львівщині скерували до суду обвинувальний акт щодо мешканця Львова, якого підозрюють в розповсюдженні наркотиків. Слідство встановило, що 31-річний львів’янин продавав у великих кількостях небезпечні психотропні речовини.

ІА "Вголос": НОВИНИ