Як встановили правоохоронці, нападник увірвався у помешкання студента, завдав йому удару ножем, побив, заволодів його грошима у сумі близько однієї тисячі доларів США та мобільним телефоном, після чого втік.

Як повідомляє пресслужба Національної поліції, 4 листопада надійшло повідомлення про те, що близько 11.00 у квартирі одного з будинків на вулиці Стрийській у Львові виявлений 33-річний іноземець, громадянин однієї з африканських країн, студент львівського вищого навчального закладу, з численними тілесними ушкодженнями в ділянці голови.

Як відомо, про подію правоохоронців повідомили сусіди потерпілого. Медики діагностували у потерпілого, зокрема, «забійні рани лобної ділянки, брови, носа та верхньої губи».

Як встановили правоохоронці, у помешкання потерпілого увірвався його земляк, який завдав господарю удару ножем, побив, заволодів його грошима у сумі близько однієї тисячі доларів США та мобільним телефоном, після чого втік.

Проведеними заходами правоохоронці встановили, що до нападу причетний 38-річний іноземець, земляк потерпілого, який проживає і працює у Львові.

За фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Невдовзі суд буде обирати затриманому запобіжний захід, вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, на Дніпропетровщині за хабарництво затримали майже весь відділок поліції. 11 працівників райвідділу поліції в Кривому Розі спіймали на хабарництві.

Також, як ми повідомляли, у Львові поліція затримала водія, який на смерть збив чоловіка на пішохідному переході.

ІА "Вголос": НОВИНИ