У Львові поліцейські затримали двох ділків, підозрюваних у збуті наркотиків та психотропів: 19-річного львів'янина та 28-річного жителя Хмельниччини. Їм загрожує до десяти років– позбавлення волі.

Про це повідомила Поліція Львівщини.

Встановлено, що 19-річний львів’янин розповсюджував «PVP» та «канабіс», роблячи «закладки» на території Львова та області, а 28-річний житель Хмельницького збував «канабіс», пересилаючи поштові відправлення.
 
Поліцейські задокументували п’ять фактів збуту львів’янинином психотропної речовини «PVP» і 19 вересня затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Т
акож в поліцейські встановили координати 8 місць, де напередодні затриманий зробив «закладки», та вилучили їх.
Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.
 
Зловмисника з Хмельницького правоохоронці затримали 19 вересня.
Поліцейські задокументували п’ять фактів збуту підозрюваним наркотичного засобу «канабіс». Під час обшуку за місцем проживання зловмисника правоохоронці виявили та вилучили речовину, зовні схожу на «канабіс», засоби фасування, електронні ваги, мобільний телефон та інші речові докази.
Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1, ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

ІА "Вголос": НОВИНИ