Подружжя з Києва, які мали при собі пакет з наркотичними речовинами, затримали працівники патрульної поліції Львівської області.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області, вчора, 29 березня, небайдужі громадяни звернулись до поліцейських та повідомили про підозрілого чоловіка, який показав їм коробку, ймовірно з наркотиками, на вулиці Сигнівка. Він поводився неадекватно та одразу втік у під'їзд.
 
Зі слів заявників, за деякий час він вийшов на двір разом із дружиною та вгледівши їх втік. Жінка з валізою залишилася.
 
Патрульні виявили у неї один згорток, ймовірно, з наркотиками. Під час обстеження території вдалося знайти і згаданого чоловіка.
 
Він спочатку все заперечував, однак потім працівники поліції знайшли схований футляр від окулярів наповнений згортками в ізоляційній стрічці. За попередньою інформацією, 26-річний чоловік може бути причетним до розповсюдження наркотичних речовин безконтактним шляхом.
 
На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Згодом подружжя з Київщини супроводили у відділок для подальшого встановлення обставин.
 
Нагадаємо також. як повідомляв «Вголос», вчора рашисти загрожували Львівщині обстрілами з території білорусії та з акваторії Чорного моря. 

ІА "Вголос": НОВИНИ