На перехресті вулиці Бандери – вул. Городоцька завершили ремонтні роботи.

Дорогу обіцяють відкрити для проїзду наступного тижня, однак точної дати не називають.

Відповідну заяву зробив керівник комунального підприємства «Львівавтодор» Михайло Власюк, пише «Варта 1».

Власюк наголосив, що відповідно до технології виконання робіт, дорога повинна відстоятися. До кінця поточного тижня робитимуть пробні виїзди трамваїв, прибиратимуть територію та наводитимуть благоустрій.

Ремонт триватиме лише на відрізку від вулиці Городоцької до вулиці Антоновича. До кінця поточного року там планують завершити капітальний ремонт.

Також у «Львівелектротрансі» підтвердили, що на ділянці вул. Городоцька – площа Кропивницького в повному об’ємі виконані роботи з реконструкції трамвайної колії.

Варто зазначити, що проєкт реконструкції вул. С. Бандери передбачав повне розбирання дорожнього одягу, трамвайних колій і тротуарів; зрізку зелених насаджень; проведення реконструкції інженерних мереж; влаштування проїзної частини і суміщених з нею нових трамвайних колій посередині вулиці.

Також влаштували контактну мережу трамваю, вуличного електроосвітлення; велосипедних смуг та, на окремих ділянках, – велосипедних доріжок; кишень для машин швидкої допомоги, аварійних служб та тимчасової стоянки машин мешканців будинків; тротуари і пішохідні зони з забезпеченням умов для пересування маломобільних груп населення; здійснили благоустрій вуличного простору.

Як писав «Вголос», на Львівщині до 15 листопада закриють залізничний переїзд на трасі Броди-Соколівка. «Укрзалізниця» виконуватиме на 33-му кілометрі дороги планові ремонтні роботи.

ІА "Вголос": НОВИНИ