Уродженець Харкова вирвав з рук пенсіонерки гаманець та спробував утекти. На щастя, перехожі, які це побачили, затримали чоловіка та утримували його поки не приїхала поліція.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

27 квітня, близько 11.30, до поліції надійшло повідомлення від 60-річної жительки одного з сіл Яворівського району про те, що на вулиці Алли Горської у Львові її пограбував невідомий чоловік.

Як встановили правоохоронці, до потерпілої підбіг невідомий, заволодів її гаманцем, у якому були кошти, після чого намагався втекти. Очевидці події затримали зловмисника та утримували до приїзду поліції.

Працівники поліції встановили особу зловмисника, 42-річного жителя Харкова, та затримали його у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Нагадаємо також, як повідомляв «Вголос», вчора Львівщині загрожували російські ракети з Чорного моря.

ІА "Вголос": НОВИНИ