Про це інформує прес-служба ЛМР.

Вже склали плани-графіки згідно з якими фахівці  відділів профдезінфекції   будуть побудинково  проводити суцільну дератизацію: розкладатимуть отрутопринаду  у підвальних  приміщеннях  житлових будинків.

Одночасно дератизаційні заходи проводитимуть у підвальних приміщеннях дитячих садочків, навчальних закладів, поліклінік та  лікарень, у парках, скверах, а також приміщеннях, які знаходяться на цій території. А також - в ОСББ, ЖБК та інших установах, з якими укладено угоди.

Цими заходами планують зменшити чисельність мишовидних гризунів, які є носіями багатьох  інфекційних захворювань. В дислокації, де зазначена назва вулиці, номер будинку та прізвище  господаря, проведення роботи фіксується підписом господаря будинку.

До слова, необхідно укласти договори з ОСББ на проведення дератизаційних заходів, якщо таких договорів немає. Мешканці будинків приватного сектору, яких не буде під час проведення суцільної дератизації, при необхідності можуть звертатися  до відділів профдезінфекції за місцем проживання:

Залізничний р- н - 292-63-14

Галицький  р-н - 271-20-82

Сихівський  р-н - 271-20-82

Франківський  р-н - 292-63-14

Личаківський р-н - 271-20-82

Шевченківський р-н -  252-27-74.

ІА "Вголос": НОВИНИ