В Маріуполі, що на Донеччині, російські окупанти скидають тіла вбитих мирних жителів у підземні переходи, а також в інші «пункти збору».

Відомо, що найбільший з так званих «пунктів збору» розташований в складському приміщенні на виїзді до селища Старий Крим.

Про це у телеграм повідомила Маріупольська міська рада, опублікувавши фото.

«Фото, від якого стигне кров. Підземний перехід в районі Садків, що на околиці Маріуполя. Тут окупанти влаштували пункт збору тіл маріупольців, вбитих російськими військовими. Спеціальні групи зачистки щоденно звозять сотні трупів в такі пункти по всьому місту. Найбільший з них розташований в складському приміщенні на виїзді до селища Старий Крим», - йдеться у повідомленні.

Міськрада зазначила, що російські окупанти після цього вивозять тіла для знищення в пересувних крематоріях або ховають в братських могилах.

«Рашисти роблять все аби приховати трагедію в Маріуполі. Бо масштаби злочину в десятки разів страшніші за геноцид в Бучі», - йдеться у повідомленні.

Вголос раніше писав, у Бучі, що на Київщині, продовжується ексгумація тіл вбитих мирних жителів. Відомо, що у більшості загиблих вогнепальні та осколкові поранення.

ІА "Вголос": НОВИНИ