Окупанти привласнили відділення АТ «Укрпошта» у Маріуполі, які вціліли після їхніх бомбардувань.

Про це повідомляє генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський у Telegram.

«Росія хотіла вкрасти в України майбутнє, але поки зосередилась на крадіжках мікрохвильовок та унітазів. Тут вони майстри міжнародного класу. Навіть спеціальну пошту для цього долучили. Після закінчення операції »z-унітаз", вони перейшли до нашої пошти, - заявив Смілянський.

Він зазначив, що відділення «Укрпошта» в Маріуполі, які не були знищені під час бомбардування, тепер у тимчасовому розпорядженні орків. 

Наші приміщення тепер використовує пошта ДНР/Росії, що мене не дивує. Навіть надали їм 6-значні російські індекси. Ну «шісткам» шестизначні індекси. Дійсно, відповідна форма ж у пошти Росії для нацифікаціі вже є", - додав директор Укрпошти у Маріуполі. 

Смілянський висловив сподівання, що «поки там з Москви будуть йти вітальні листівки, ЗСУ встигнуть повернути контроль над містом».

Як писав раніше "Вголос", українського військового, відомого адвоката Масі Найєма прооперовано після важких поранень на фронті.

Додамо, у неділю, 5 червня, український президент Володимир Зеленський вперше від початку широкомасштабного вторгнення РФ відвідав Запоріжжя. Там він зустрівся з маріупольцями, які втекли від російської окупації, та військовими, які боронять регіон від ворога.

ІА "Вголос": НОВИНИ