У Мексиці одружений чоловік прокопав підземний хід зі свого будинку в спальню коханки. Коханці користувалися тунелем, поки їхні законні половинки спали чи йшли на роботу.

Про це повідомляє Daily Mail.

Винахідливого коханця звати Альберто, за спеціальністю він - будівельник. Маючи необхідні навики, чоловік вирив підземний хід від свого будинку до житла коханки на ім'я Памела. Інцидент стався у муніципалітеті Вілья-дель-Прадо.

Зазначається, що мексиканець ходив до коханки таємним тунелем, коли його дружина спала, а чоловік Памели, який працює охоронцем, Джордж - відбував нічні зміни.

Коханців викрили, коли Джордж незаплановано повернувся додому швидше, ніж зазвичай. Зайшовши в помешкання, він зрозумів, що дружина щойно з кимось йому зраджувала, відтак почав шукати коханця. Альберто він знайшов під диваном, де саме і був вихід з тунелю. Виявивши підземний хід, чоловік пройшов ним до самого кінця і дістався до будинку Альберто.

Цікаво, що Альберто просив Джорджа не розповідати про зраду його дружині, однак той вирішив вчинити навпаки. У результаті чоловіки почали битися. Зупинила сутичку тільки поліція, яку викликали на місце події.

Читайте також:

 

ІА "Вголос": НОВИНИ