В тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області після вибухів, що пролунали вдень 7 липня, у місті зникло електроживлення майже у всіх районах. Крім того, сталося відключення водопостачання, зник інтернет і є проблеми з мобільним зв'язком.

Про це повідомляє місцеве видання "РІА-Мелітополь".

Такі відключення у підконтрольному російським загарбникам місті фіксуються після серії «прильотів» у неділю вдень, попередньо, по цілях окупантів в районі аеродрому.

Українське видання пише, що ввечері 7 липня в Мелітополі були знеструмлені майже всі райони. Крім того, в місті та районі практично у всіх абонентів зник інтернет, а мобільний зв'язок працював із перебоями.

Представник окупаційної «адміністрації» регіону, гауляйтер Євген Балицький у своєму Telegram заявив, що у Мелітополі лікарні перевели на резервне живлення.

Також пропагандисти кажуть про відключення системи захисту ліній, і що з альтернативних джерел відбувається забезпечення базових станцій зв'язку.

Знеструмлення фіксувалося і в Мелітопольському районі. В більшості населених пунктів там немає також води, мобільний зв'язок зник.

ІА "Вголос": НОВИНИ