Приватному підприємцеві Богдану Форліті з села Давидів Пустомитівського району Львівської області спалили автомобіль та залякали родину через те, що він написав заяву про крадіжку.

Про це пише lmn.in.ua.

Зазначається, що чоловік разом з братом орендував в одного із приватних підприємців склад, з якого почали зникати товари. Через це чоловік навіть посварився з братом. Та навіть, коли родич покинув його, крадіжки продовжились. Тоді чоловік попросив у власника складу показати йому відео з камер спостережень, той навідріз відмовився.

Згодом чоловік хитрістю потрапив отримав відео з камер. Це його шокувало. Виявляється його обкрадали охоронців власника приміщень складів. Коли той показав чоловіку, в якого орендує приміщення відео, той накинувся на нього з погрозами. Згодом потерпілий встановив, що син горе-власника складів допомагав збувати охоронцям товар.

Коли потерпілий написав заяву в поліцію, то йому погрожували та згодом навіть спалили авто.

" У 2017 році мені погрожували, що спалять хату, машину. Не повірив.  Якось о пів на третю ночі дружина почули вибухи. Вийшли на вулицю, а мій бус горить. Стояв біля вікон кімнати, де ми спали з дітьми. Ще би декілька хвилин – і могла трапитися велика трагедія. Рятувальники зазначили, що це підпал. Але по ньому слідчі не проводять розслідування. Кажуть, нема доказів. По крадіжці справа у суді. Довго тягнеться. Вже один із підозрюваних помер від передозування. Володимир мені сказав: "Ти нічого не виграєш – і не надійся. У мого сина – зв’язки з начальником слідства". Поки все тягнеться, я відмовився від приватної справи. Тепер більше часу проводжу вдома. Дружина боїться сама залишатися з дітьми", - розказав потерпілий.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ