Звання найкращого шефа-кондитера за версією престижної премії The World's 50 Best Restaurants у 2018 році отримав 32-річний француз Седрик Гроле.

Про це пише foodandwine.com.

Його фірмовими десертами є їстівні кубики Рубіка, власна інтерпретація традиційного французького пирога з яблуками й досить реалістичні скульптурні тістечка у формі різноманітних фруктів.

Разом з тим, француз збирається використовувати для створення нових своїх кондитерських виробів перець і овочі.

Як зазначається, на початку року чоловік відкрив власну кондитерську, яка розташована на території 5-зіркового паризького готелю Le Meurice. Щодня в ній збирається величезна черга.

"Відкриваємося ми опівдні. Деякі люди чекають у черзі за десертом упродовж півтори години", — розповів кондитер.

За його словами, інколи навіть не всім вистачає десертів.

ІА "Вголос": НОВИНИ