Пропагандисти назвали ймовірним винуватцем аварії водія вантажівки, яка підрізала авто Стремоусова.

Фото з місця ДТП, в якій загинув колаборант окупантів на Херсонщині Кирило Стремоусов, опублікували в Мережі.

За даними російських засобів масової пропаганди, винуватцем аварії зі Стремоусовим, ймовірно, став водій вантажівки, яка здійснила небезпечний маневр.

Повідомляється, що водій колаборанта росіян не впорався з керуванням, намагаючись уникнути зіткнення з вантажівкою. Усе сталося на великій швидкості, коли авто зі Стремоусовим прямувало з Херсона в напрямку Мелітополя.

Російські пропагандисти також повідомили, що позашляховик Стремоусова дуже пошкоджений внаслідок ДТП. Бронекапсулу авто відірвало від шасі.

Про загибель Стремоусова в ДТП ввечері 9 листопада першими повідомили російські пропагандисти. Згодом про загибель свого «заступника» заявив гауляйтер тимчасово окупованої частини Херсонщини Володимир Сальдо.

Зауважимо, що перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський припустив, що інформація про загибель Стремоусова може бути інсценуванням. 

Також додамо, за принципової позиції прокурорів Ковельської окружної прокуратури суд залишив без задоволення заяву про перегляд справи засудженого до довічного позбавлення волі 52-річного волинянина – він і надалі відбуватиме покарання за низку вчинених ще на початку 2000-х років злочинів.

ІА "Вголос": НОВИНИ