Про це повідомила прес-служба поліції Києва.

«Вартість вилучених наркотиків за роздрібними цінами чорного ринку становить близько 3-х млн грн», – йдеться в повідомленні.

Працівники поліції отримали оперативну інформацію про те, що 27-річний киянин займається продажем наркотичних засобів. Слідчі домовилися з чоловіком про «купівлю» наркотиків. Під час зустрічі киянин занервував і спробував сховатися. При поверхневому огляді у нього вилучили 2 пакетика з білою порошкоподібною речовиною. Як пояснив сам затриманий, це – кокаїн.

«У будинку киянина правоохоронці знайшли близько 1-го кг канабісу, 1000 марок ЛСД, 250 г кокаїну, гранату РГД, запал, магазин з набоями до автомата, пістолет «SCHMEISER» з патронами, спорядженими гумовими кулями, дозвіл на який закінчився в 2015-му році, і патрони різних калібрів», – уточнили в поліції столиці.

За даним фактом слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Готуються матеріали для оголошення про підозру у вчиненні злочину і обрання запобіжного заходу.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ