Мешканка Миколаєва виявила в квартирі брата його закривавлене тіло. Судово-медичний експерт, оглянувши тіло загиблого, виявив ножові поранення грудної клітки.

Увечері 12 січня мешканка Миколаєва повідомила поліцію, що в квартирі брата вона виявила його закривавлене тіло. Чоловік довгий час не виходив на зв'язок, тому вирішила перевірити його місцеперебування.

Судово-медичний експерт, оглянувши тіло загиблого, виявив ножові поранення грудної клітки, вказуючи на те, що смерть настала не менше тижня тому.

У ході слідчо-оперативних заходів та розшукових дій поліцейські з'ясували деталі злочину. Вбивцею виявився 43-річний знайомий господаря квартири.

3 січня чоловіки багато випили та посварилися. У ході конфлікту зловмисник завдав кілька ножових ударів у груди своєму товаришеві та залишив місце злочину. Від травм 39-річний чоловік помер на місці.

Зловмиснику вже оголошено підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство», за що йому загрожує позбавлення волі до 15 років. Найближчим часом суд має визначити йому запобіжний захід.

ІА "Вголос": НОВИНИ