Мешканець Львівської області, якому тільки 23 роки, менше ніж за місяць скоїв вбивство двох людей. Сьогодні вночі, у місті Стрий, поблизу церкви, знайшли ще одне тіло із вогнепальними пораненнями.

Про це повідомляє поліція Львівської області у Facebook.

Цього разу жертвою вбивці став звичайний 43-річний мешканець Стрия, який мав двох дітей 8-ми та 19-ти років. На тілі експерти виявили два вогнепальних поранення у ділянці грудей, які й стали причиною смерті.

Як зазначає начальник місцевої поліції майор поліції Андрій Коцур, вбивця просто йшов і стріляв, бо йому так хотілося. Жодного конфлікту з потерпілим не було, між собою вони знайомі не були.

«На території Львівської області було введено спеціальну поліцейську операцію. До розкриття злочину були задіяні слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Стрийського районного управління поліції, а також оперативники карного розшуку, слідчі та експерти-криміналісти поліції Львівщини», - зазначається у повідомленні.

Чоловіка, причетного до вбивства затримали під час руху автобуса у напрямку Сколе, яким він прямував. Для того, аби життю пасажирів нічого не загрожувало, правоохоронці зупинили маршрут під правдоподібним приводом. У сумці, яку мав з собою чоловік, виявили обріз рушниці та патрони.

Встановлено, що затриманий причетний також до вбивства 40-річного мешканця міста Стрий, яке сталось 5 липня на перехресті вулиць Вокзальної та Першого листопада у райцентрі.

Як зазначає пресцентр поліції за фактами події відкрито кримінальне провадження за ч2 ст.115 (Умисне вбивство) ККУ, за порушення якого передбачається до 15 років позбавлення волі.

Наразі досудові слідчі дії тривають.

ІА "Вголос": НОВИНИ