У Полтавській області злодії розстріляли та закопали у спільній могилі пару коханців. Люди стверджують, що у могилі вони лежали, тримаючись за руки.

Про це пише Оbozrevatel.

Відомо, що ще в червні 2016 року в Полтавській області сталася трагедія, зникли двоє бізнесменів – 44-річний Юрій Безніщенко і 40-річна Алла Вітряк. Люди виїхали на елітному авто та зникли безвісти.

І тільки через рік стала відома страшна правда: пару жорстоко вбили заради автомобіля. Вбивці закопали їх у лісі у спільній могилі. Кажуть, коли їх тіла знайшли, вони немов трималися за руки. Полтавою ходили чутки, що вони удвох втекли за кордон і змінили прізвища. Однак це виявилося неправдою.

До того ж, трагедія на цьому не закінчилася. Як помилково писали деякі ЗМІ, убиті не були сімейною парою. У загиблої Алли Вітряк залишився син, а у Юрія Безніщенка – своя сім'я: дочка і дружина. Дружина загиблого не захотіла розмовляти з журналістами.

За час, що минув із дня вбивства, дочка Безніщенка закінчила університет, а буквально цього літа вийшла заміж. Судячи з фото, молоді щасливі. А дружина загиблого на своїй сторінці публікує фото з відпочинку, зустрічей із подругами.

ІА "Вголос": НОВИНИ