Про це сказав голова Львівської обласної ради Петро Колодій, який взяв участь у молитовній ході, повідомляє прес-служба ЛОР.

«Ми сьогодні можемо констатувати факт, що в нас не було держави, поки не повернулася церква. Повернулася церква, повернулася віра – повернулася українському народу держава.

Ми також пам’ятаємо нещодавні події, у яких велику роль відігравала церква, яку велику роль відігравали отці у часи Революції Гідності. Скільки молитов було піднесено до Бога на всіх майданах України. І дійсно: український народ переміг цю злочинну владу», – зазначив Колодій.

На думку голови Львівської обласної ради, сьогодні дуже важливо проводити такі заходи, дуже важлива така молитовна хода. Петро Колодій переконаний: «У такій ході знову гуртується український народ,  у такій ході ми об’єднуємося, у такій ході ми здійснюємо спільні молитви задля миру і спокою на нашій землі, задля майбутнього нашої сильної європейської держави».

Як писав «Вголос», У Львові відбулась молитовна хода з нагоди 25-ліття виходу УГКЦ з підпілля.

Під час молитовної ходи у Львові молилися за дар миру та свободи для народів світу. Окрім того, як зазначив Архієпископ і Митрополит Львівський УГКЦ Владика Ігор Возняк, учасники ходи також молилися за чесні вибори. Хода була направлена і на викорінення хабарництва у нашому суспільстві. 

ІА "Вголос": НОВИНИ