Володимир путін дотримується символізму, тому жителям України варто бути особливо обережними 24 серпня. Коли наша країна відзначатиме День Незалежності, може не обійтися без «сюрпризів» від загарбників.

Про це розповів заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін в ефірі національного телемарафону

«За даними розвідки, росія не готує нового нападу на наші мирні міста, але все ж таки громадянам не варто втрачати пильність. Звуками сирени не потрібно нехтувати, оскільки вони попереджають про реальну небезпеку. Російське керівництво любить символічні дати», – зауважив Єнін.

Чиновник також додав, що українці у це свято мають проявляти і свою громадянську позицію. Якщо вони звернуть увагу на щось підозріле, варто інформувати правоохоронні органи.

«Наші підрозділи діють в умовах підвищеної готовності. У місцях відпочинку громадян буде забезпечено посилене патрулювання з боку кінологів, з боку вибухотехніків. На готовності будуть слідчі оперативні групи готові до реагування на будь-який позаштатний розвиток ситуації. Також будуть задіяні наші рятувальники», – підсумував заступник міністра.

Єнін закликав керівництво військових адміністрацій дотримуватися високих заходів безпеки під час організації та проведення парадів у містах.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

У Харкові встановили першу безпечну автобусну зупинку: як вона виглядає. Фото

Російські солдати загубили дрон з оглядом секретної бази на Миколаївщині (відео)

У Запоріжжі пролунали гучні вибухи: з’явилися перші деталі

 

ІА "Вголос": НОВИНИ