У Миколаєві пасажир автомобіля Infiniti під час складання адмінпротоколу вдарив поліцейського і зламав йому щелепу. Як повідомляє місцеве видання "Новости-N" із посиланням на джерело в прокуратурі, автомобіль поліцейські зупинили вночі через те, що не світилися лампочки освітлення номерного знака.

При спілкуванні з водієм патрульні помітили у нього явні ознаки алкогольного сп'яніння. Від проходження медичного огляду він відмовився.

"У ході складання протоколу водій почав голосно, в нецензурній формі, висловлювати своє невдоволення, проявляти агресію до патрульних. Він поводився настільки агресивно, що йому довелося вдягнути кайданки. Коли поліцейські одягали наручники водієві, до них несподівано підскочив пасажир Infiniti й ударив нахиленого патрульного ногою в обличчя", — повідомив співрозмовник видання.

Після цього поліцейські затримали як водія, так і пасажира, і доправили їх до Центрального райвідділу поліції.

"У результаті інциденту старший лейтенант поліції К. отримав перелом щелепи і був госпіталізований. Стосовно 19-річного жителя м Миколаєва І., який вдарив поліцейського, відкрито кримінальне провадження", — додає ЗМІ.

ІА "Вголос": НОВИНИ