Відповідне звернення, який підтримав депутатський корпус, зачитала сьогодні на сесії депутат Христина Паньків, передає кореспондент «Вголосу».  

Львівська мерія звернулася до міністра внутрішніх справ та генпрокурора України з проханням узяти під особистий контроль розслідування факту організації клубу азартних ігор у приміщенні Палацу спорту «Україна».

«Палац ігрових видів спорту «Україна» – один із найбільших у місті осередків, призначених для розвитку великого тенісу, проте нині приміщення спорткомплексу займають понад двадцять орендарів, корти, на яких діти мали б займатися тенісом, використовують для проведення виставок-продажів. Найбільше викликає занепокоєння, що в приміщеннях спорткомплексу організовують проведення азартних ігор», – сказано у зверненні.

Варто нагадати, що, згідно зі ст. 2 Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», в Україні заборонено гральний бізнес та участь в азартних іграх. Попри це, у приміщенні спорткомплексу діє клуб азартних ігор, який маскують під спортивний покер.

Також депутати звернулися до керівництва Федерації професійних спілок України з вимогою невідкладно відреагувати на діяльність Об’єднаних профспілок Львівщини та повторно розглянути можливість передачі Палацу ігрових видів спорту «Україна» у власність територіальної громади міста Львова.

ІА "Вголос": НОВИНИ