У міській раді Львова немає управлінців, а є аматори, які працюють на «влізе-не влізе»

Про це в прямому ефірі проєкту «Народне Толк-Шоу» на телеканалі NTA заявив ексдепутат Львівської міської ради, представник партії «За майбутнє» Любомир Босаневич.

Любомир Бонасевич Фото: Народне Толк-шоу

 

Колишній депутат міськради Львова зауважив, що для вирішення транспортного питання у Львові, в міській раді має бути річна, або ж дворічна стратегія, по якій місто рухатиметься у питанні транспорту та зв’язку. Натомість сьогодні ситуація така, що за транспорт у місті відповідає людина, яка гарно говорить та знімає «відосіки».

«У нас немає управлінців. У нас є аматори, які працюють на «влізе-не влізе»! В тому і проблема, що немає людини, яка прийде на цю посаду по конкурсу, напише стретою на рік-два, буде дотримуватися її, а потім прозвітує за виконану роботу», – наголосив Любомир Босаневич.

Водночас він додав, що сам міський голова Львова Андрій Садовий не зацікавлений у вирішенні транспортних та інших господарських проблем міста.

«Садовому Львів вже не цікавий. Він вже на Київ дивиться. А тут має бути господарник! На одну Маруняк всю господарку скидають. Тобто питання в тому, що має бути командна гра, де люди разом стають і працюють. А взяти і намалювати сині лінії і казати, що таким чином збільшується кількість паркомісць, то це є дорога в нікуди», – акцентував ексдепутат Львівської міської ради.

Нагадаємо, львів'яни скаржаться, що громадським транспортом неможливо добратись до головних лікарень Львова.

ІА "Вголос": НОВИНИ