Про це повідомив начальник управління комунікації ГУ Нацполіції Київської області Микола Жукович у коментарі телеканалу «112 Україна».

«Неважливо, до якого міністерства або якому відомству він належить, головне, що він у нетверезому стані сів за кермо і став винуватцем ДТП, через яке постраждали люди, що вже є злочином, його автомобіль, як зброя злочину, зараз перебуватиме на штрафмайданчику», - заявив Жукович.

У той же час Жукович уточнив, що винуватцем ДТП був водій Renau, який виїхав на зустрічну смугу. У нього виявили 3,2% проміле алкоголю.

«ДТП сталося з вини водія Renau, який виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем «Жигулі». У автомобілі  «Жигулі» постраждав чоловік, його доставили в лікарню і надали медичну допомогу, потім він знову повернувся до місця ДТП. У водія Renau 1986 року народження було 3.2 % проміле - це стан важкого сп'яніння», - повідомив Жукович.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження, проводиться досудове слідство.

«За законом передбачено покарання за водіння транспортного засобу у нетверезому стані у вигляді штрафу в розмірі 10 тис і позбавлення водійських прав на рік», - уточнили в поліції.

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ