Неаполітанські ультрас зустрічають гостей з України в мотоциклетних шоломах, з нунчаками і ножами, - заявив кореспондент «Sport.ua» Влад Дудка.

"Пообідавши перед футболом в одній з піцерій Неаполя, прямували в бік метро для того, щоб відправитися на стадіон заздалегідь. По дорозі на нашу компанію у складі 8 осіб, з яких 2 дівчини, напали італійські хулігани", розповів журналіст.

Він запевняє, що на них нападали зі спини з криками "Україна?" кілька людей в мотоциклетних шоломах. Вони, за словами Дудки, завдали нунчаками (або палицею на ланцюгу) кілька ударів по голові і тілу. Поки українці приходили до тями після атаки, хулігани швидко ретирувалися.

Обійшлося без серйозних травм, але у одного з постраждалих травма руки.
"Особисто мені добре дісталося по спині, садно з'явилася незважаючи на кілька шарів одягу. Можна уявити, що було б, якби хуліган по голові з такою силою", - зазначив журналіст.

Після інциденту поліцейські повідомили, що в районі порту українських вболівальників збирають в організовану групу, яку відвезуть на гру на автобусах.

"Окремо зазначу, що група українців була без атрибутики та інших розпізнавальних знаків", - пише Влад Дудка з Неаполя.

Нагадаємо, днем раніше двоє вболівальників Динамо отримали ножові поранення в італійському Неаполі після нападу на них хуліганів з символікою місцевого клубу Наполі. 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ