У м. Новомосковську, що на Дніпропетровщині, у суботу, 9 лютого, місцеві жителі пікетували кандидата у Президенти України Олександра Вілкула.

Про це повідомляє видання «Дніпроград».

Зазначається, що на зустріч із Вілкулом зганяли бюджетників, зокрема із місцевих шкіл. Також штаб «Опоблоку» роздавав присутнім пенсіонерам плакати, в яких йшлось про підтримку ними Вілкула.

«Мені відомо, що по школах пройшов клич зібрати усіх на зустріч з Вілкулом. Аналогічна ситуація була і у інших закладах. Сюди звезли людей одразу з декількох районів області», - розповів місцевий активіст Руслан Сергійчук.

Також Вілкула пікетували місцеві жителі, які принесли йому зеленку.  Проте кандидат від «Опоблоку» відмовився спілкуватись із патріотами та потрапив у приміщення, де він зустрічався із виборцями, через чорний хід. Зазначається, що вхід одразу заблокували тітушки, які погрожували активістам фізичною розправою.

«Варто зауважити що це все відбувалося на очах у поліції, яка послідовно захищає проросійського кандидата під час його турне країною. Також треба звернути увагу на те, що Вілкулу виділили лише головну залу і блокувати вхід до всієї будівлі його адепти права не мали. Сам народний депутат під час виступу перед пенсіонерами та бюджетниками традиційно розповідав про »мир«, »пенсії« та »необхідність діалогу«, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, кандидата у Президенти Вілкула облили зеленкою на зустрічі у Бердянську.

Також у САП відновили розслідування у справі кандидата у Президенти Вілкула.

ІА "Вголос": НОВИНИ