Обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Львівської ОДА визнала зрив опалювального сезону у місті Новий Розділ надзвичайною ситуацією.

Про це повідомляє пресслужба відомтсва.

Зазначається, що за результатами попередніх комісій були дані відповідні доручення приватному підприємству «Гарант Енерго М», які підприємство мало виконати і це дозволило б розпочати роботу по запуску системи теплопостачання у Новояворівську та Новому Роздолі.

Однак ПП «Гарант Енерго М» не виконало цих доручень. Повідомляється, що підприємство не спроможне забезпечити роботу теплоелектроцентралей і запустити опалювальний сезон у цих містах.

Сьогодні мешканці Нового Роздолу та Новояворівська живуть без опалення у квартирах. Причиною цього є піврічна заборгованість з зарплати у ПП «Гарант Енерго М».

Сума заборгованості приватного підприємства-управителя за зарплатою працівникам у зазначених містах становить 9 мільйонів гривень.

Крім того, ПП «Гарант Енерго М» винне 388 мільйонів гривень «Укртрансгазові» за період із листопада 2018 року по квітень 2019 року, через що підприємство не може отримувати газ.

Нагадаємо, нещодавно Львівська обласна рада погодила виділення додаткових коштів для початку опалювального сезону на Львівщині.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ