«Опозиційна платформа - За життя» призупиняє свою діяльність.

Народний депутат від «Опозиційної платформи - За життя» Вадим Рабінович заявив, що партія припиняє свою роботу. Сам парламентарій зараз перебуває не в Україні.

«Ми завжди говорили про мир. Партія будувалася, як партія миру! Але зараз світу немає! Дію партії призупинено! Війна змінює все! Мир до 24 лютого і після - це два різних світи», - заявив Рабінович.

При цьому нардеп уточнив, що ще 3 лютого виїхав до Ізраїлю, переніс операцію, тому зараз не може перебувати в Україні.

«Хочу відзвітувати про свою особисту ситуацію: я полетів 3 лютого на офіційне запрошення парламенту Ізраїлю на зустріч з парламентарями... Після хвороби і пройшла операції не повністю працездатний. З першого дня військових дій - в контакті з посольством України... Не маючи можливості перебувати сьогодні в Україні, я намагаюся бути корисним там, де зараз перебуваю», - запевнив він.

 

Як писав «Вголос», щоб приховати заходи з масової мобілізації у Росії, її проводитимуть одночасно з плановим призовом на строкову службу. 

Також ми інформували, єврокомісія доручила країнам ЄС негайно скасувати дію так званих «золотих паспортів» та відкликати дозволи на проживання в ЄС для громадян росії та білорусі, що знаходяться під санкціями ЄС у зв’язку із причетністю до війни проти України.

ІА "Вголос": НОВИНИ