На вже традиційному фестивалі вуличної їжі Street Food So Good у Парку культури 1-3 вересня працюватиме Dog-friendly зона з першим в Україні мандрівним рестораном для собак. Тут чотирилапих друзів частуватимуть смаколиками. Відвідувачі зможуть відпочити і зробити фото зі своїм улюбленцем у спеціально облаштованій фотозоні. 

А для дітей у суботу і неділю 2-3 вересня о 15:00 проводитимуть інтерактивні заняття гуманної освіти з інноваційного освітнього проекту «Маленький принц. Львів, що любить тварин».

Цей курс інтегрований у шкільну програму Львова на загальноміському рівні. Учні виконуватимуть інтерактивні вправи і отримуватимуть спеціально розроблені робочі зошити, а вчителі викладатимуть за сучасними методичними посібниками. Це чотири уроки в класах і виїзне заняття на ЛКП «Лев» для семикласників у межах предмету «Зоологія». Курс також планують реалізувати у Києві, Дніпрі та Миколаєві.

Крім того протягом фестивалю Street Food So Good відвідувачі зможуть поласувати стравами галицької, ізраїльської, італійської, бельгійської, американської, тайської, мексиканської, японської кухні. Програма включатиме кулінарні майстер-класи. Кульмінацією свята стане тематичне fashion-шоу.

ІА "Вголос": НОВИНИ