Поліція Польщі оприлюднила ще одну світлину з місця падіння ракет у Пшеводуві біля кордону з Україною.

Відповідну світлину польська поліція опублікувала у Twitter.

«У селищі Пшеводув, де стався вибух, поліцейські та кримінальне бюро спільно з іншими службами детально з'ясовують обставини події та збирають докази», - йдеться у повідомленні поліції.

Варто зазначити, що на світлині місце падіння ракет оглядають експерти у спеціальних захисних костюмах.

Нагадаємо, у польському місті Пшеводув у Люблінському воєводстві біля кордону з Україною 15 листопада під час масованої атаки РФ стався вибух, внаслідок чого загинуло двоє людей. Польські ЗМІ повідомляють, що причиною могли стати російські ракети. Президент Польщі Анджей Дуда також 15 листопада припустив, що «швидше за все, це була ракета російського виробництва».

Водночас президент США Джо Байден був дуже стриманим у заявах і зазначив, що ракета, яка впала на території Польщі, була запущена не з російської території. Згодом в польських та світових ЗМІ з'являється версія, що ракета, яка впала у Польщі, могла бути запущена українською ППО.

Нагадаємо, внаслідок російського ракетного обстрілу 15 листопада у селі Плесецьке Київської області загинула літня жінка, таким чином кількість жертв вчорашнього масованого обстрілу зросла до двох.

ІА "Вголос": НОВИНИ