Анатолія Захаренко, підозрюваного у вбивстві, боялися всі. Місцеві тільки й бажали, щоб його забрали за ґрати. Підозрюваний у вбивстві семи осіб в Житомирській області, як виявилося, вже відбував покарання за вчинення злочину.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в ефірі «Свобода слова Савіка Шустера».

Підозрюваний також любив випити, після чого вів себе агресивно.

«За даними слідства, Анатолій Захаренко 1962-го року народження, народився в Російській Федерації. У Російській Федерації в часи СРСР отримав кримінальний термін - близько 7 років за скоєння тяжкого злочину», - розказав Геращенко.

За словами самого Захаренка, він вбив людей коли оборонявся від них. Проте, у цю версію мало хто вірить - троє загиблих були застрелені сплячими.

«Судячи з показаннями свідка і попередніми даними слідства, вже після смерті приїхавших до нього гостей підозрюваний вклав їм у руки мисливську зброю, з якою вони приїхали, щоб показати, що нібито йому була загроза», - заявив заступник міністра.

Якщо Захаренка визнають неадекватним після проходження судово-психіатричної експертизи, то після суду його направлять в спеціалізовану психіатричну лікарню. Якщо ж його визнають психчно-здоровим, то йому загрожує довічне ув'язнення.

Нагадаємо, з’явилася страшна головна версія вбивства на Житомирщині.

ІА "Вголос": НОВИНИ