У вівторок поблизу Познані у ДТП потрапив мікроавтобус Fiat Ducato на українських номерах, є постраждалі. Ймовірно, причиною аварії ДТП стала необережність водія.

Про це в коментарі 24 Каналу повідомили в МЗС України. За даними польських ЗМІ, причиною аварії стала необережність водія.

Як розповіли в МЗС, ввечері 30 липня на автомагістралі А2 поблизу Познані сталося ДТП за участі мікроавтобуса «Fiat Ducato» на українській реєстрації. За наявною інформацією траспортний засіб з українцями врізався в задню частину вантажівки на ділянці автомагістралі, де тривають роботи з будівництва смуги.

В мікроавтобусі перебувало 7 громадян України. Водій мікроавтобуса загинув на місці, 6 пасажирів було госпіталізовано з ушкодженнями різної тяжкості. Стан постраждалих оцінюється, як стабільний, – вказали у пресслужбі.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження. Справа перебуває на контролі Генерального консульства.

«На місці працювало багато служб. Деякі постраждалі були затиснуті в розчавленому автомобілі, і щоб їх вивільнити, знадобилася допомога пожежників. Було залучено багато карет швидкої допомоги та приземлився рятувальний гелікоптер», – пишуть польські ЗМІ.

ІА "Вголос": НОВИНИ