21 жовтня в одному з технічних приміщень пункту попереднього збору військовозобов'язаних виявили тіло чоловіка з явними ознаками того, що він сам вкоротив собі віку.

Про це повідомив Полтавський обласний ТЦК та СП.

Зазначається, що на пункт попереднього збору військовозобов'язаний був доставлений поліцією, оскільки перебував у розшуку. Він відмовився проходити військово-лікарську комісію, тож було складено акт відмови.
Військові готували повідомлення до поліції про вчинення чоловіком кримінального правопорушення за статтею 336 Кримінального кодексу України. Уточнюється, що громадянин в минулому році вже був засуджений за цією статтею на три роки позбавлення волі зі звільненням від покарання з одним роком випробувального терміну, який завершився у вересні цього року.
 
"Жодного фізичного чи психологічного тиску на військовозобов'язаного не здійснювалося – він очікував на збірному пункті, доки будуть оформленні усі документи. За даним фактом правоохоронними органами порушено кримінальну справу. Для з'ясування всіх причин та обставини проводиться службове розслідування", - наголосили у ТЦК

ІА "Вголос": НОВИНИ