У російській Астрахані, що розташована в дельті Волги поблизу Каспійського моря, спалахнув корабель. Причини займання наразі не відомі, вогонь пожежники приборкували протягом трьох з половиною годин.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

За повідомленням пропагандистів, інцидент стався 7 листопада близько 18:00 вечора за місцевим часом.

«В Астрахані сталося загоряння судна, що перебуває на березі на вулиці Атарбекова, 37, повідомили в регіональному управлінні МНС Росії. За даними відомства, на місці події з вогнем боролися сім одиниць спеціальної техніки та 18 осіб особового складу МНС», – йдеться у повідомленні.

Близько 21:30 за місцевим часом пожежу було ліквідовано. Російські журналісти також припускають, що судно знаходилось на ремонті – про це нібито свідчить наявність крана біля причалу, однак можливо на корабель щось завантажували чи розвантажували.

Кадри яскравої заграви також опублікував народний депутат України, заступник голови парламентського комітету з нацбезпеки та оборони Юрій Мисягін. 

«Знову хтось палив у недозволеному місці», – прокоментував у дописі нардеп.

У коментарях спільнота відзначила цікаве місце загоряння. Припускають, що саме Астрахань є одним з ключових пунктів прийому морських вантажів з Ірану – зокрема, сумнозвісних дронів Shahed 136 або принаймні комплектуючих для їхньої зборки

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ