Держава-терористка змінила стратегію війни проти України. Відповідне рішення ухвалило російське керівництво.

Про це заявив військовий аналітик, координатор групи «Інформаційний спротив» Костянтин Машовець.

За словами аналітика, у путіна хочуть переломити хід війни. Для цього рф намагається запровадити в країні військовий стан.

Серед основних завдань окупантів – це укріплення армії. Збільшення чисельності солдатів, надання їм необхідної техніки та озброєння.

Друге завдання – переведення рф на військові рейки. Йдеться про вертикаль влади, економіку, соціальну, політичну, пропагандистські сфери, військово-промисловий комплекс.

Якщо путіну вдасться привести росію до де-факто військового стану, то він зможе витиснути з країни максимальну ефективність.

Машовець зазначив, що також росіяни намагаються впливати на органи політичного та військового управління, інфраструктуру України. Для цього вони завдають ракетних ударів.

І надалі рф не полишатиме спроб зірвати міжнародну підтримку України з боку союзників та партнерів. Наразі новий стратегічний план загарбників виглядає саме так. Це підтверджують кадрові перестановки в командуванні війська росії.

Як писав «Вголос», російська армія готується до наступу в двох областях. З'явилися деталі від представника Головного управління розвідки Міноборони України.

ІА "Вголос": НОВИНИ