У Ворошиловському районі Донецька пролунав вибух такої сили, що вікна в будинках затремтіли. В «МНС» кажуть, що вибухи сталися в кварталі, де розташовується резиденція ватажка «ДНР».

Як повідомляє "КП«, вибух пролунав у районі парку Щербакова й одразу ж із гаражів, що біля стадіону »Шахтар«, повалив стовп диму.

Телеграм-канал WarGonzo повідомив, що вибух стався на перетині вулиць 25 років РККА і бульвару Пушкіна на місці знесеного будинку. За попередніми даними, це було скидання вога з безпілотника.

Також повідомляється, що після першого вибуху пролунав другий, який стався на газорозподільній станції неподаліко від готелю »Парк Інн«, в якому проживають члени місії ОБСЄ.

Телеграм-канал сепаратистів зазначив, що на місці вибуху вже працюють »слідчі органи ДНР«. Попередня версія пролунав вибух теракт. У »МНС« також додали, що вибухи сталися в кварталі, де розташовується резиденція ватажка »ДНР«. За попередніми даними, ніхто не постраждав.

Російський телеканал НТВ із посиланням на »МВС республіки« повідомив, що в місті сталося три вибухи. Під третім вибухом мається на увазі обстріл в районі »Вольво-центру«. Це поруч із Донецьким аеропортом.

»Острів« відзначив, що після вибухів у центрі міста почалася стрілянина зі стрілецької зброї.

Терористи »ДНР« заявили, що причиною вибухів в Донецьку стали атаки українських безпілотників.

Таку заяву зробили »представник силових структур «республіки», передає РІА «Новости».

"Українські безпілотники скинули на центр Донецька три малопотужних безоболонкових снаряди", – сказано в повідомленні.

ІА "Вголос": НОВИНИ