Про це на брифінгу повідомив речник Адміністрації Президента України з питань АТО, полковник Андрій Лисенко.

«На лінії Розсадки – Луганське – Лозове вчора відбулося близько 10 перестрілок. Також учора вранці українські позиції в Луганському було обстріляно зі 152 мм гармат. Ворожу батарею розгорнуто в окупованому Вуглегірську», – повідомив Лисенко.

Також, за його словами, значно зросла інтенсивність ведення вогню з боку противника між автодорогами Донецьк – Дніпропетровськ та Донецьк – Запоріжжя.

«У селищі Старомихайлівка та Олександрівка, а також у Петровському районі Донецька зосереджено значні сили окупантів. Перестрілки між бойовиками та силами АТО тривають як вдень, так і вночі», – повідомив Лисенко.

Натомість, за його словами, в районі Горлівки перемир’я дотримуються майже ідеально.

«Учора було зафіксовано лише 1 мінометний обстріл на південно-західній околиці міста – поблизу с. Новогородське», – повідомив Лисенко.

Також на ділянці фронту від Горлівки до Донецька вчора відбулися два артилерійські обстріли наших позицій на першій та другій лініях оборони. Вогонь вели із с. Красний Партизан, що під Горлівкою, та міста Ясинувата.

У районі Донецького аеропорту бойова обстановка вчора змін не зазнала. Ввечері артилерія окупантів знову обстріляла Авдіївку.

«Під час вечірніх перестрілок противник неодноразово відкривав вогонь з важких мінометів, танків й артилерії по наших передових позиціях в Опитному, Водяному та Пісках», – повідомив Лисенко.

ІА "Вголос": НОВИНИ