Про це повідомляє прес-служба обласної парторганізації.

Уже минуло близько 5 років з того моменту, як Рівненська область утратила футбольний клуб через відсутність інвестицій. Тому цього року громада міста та футбольні вболівальники вирішили не сподіватися на представників бізнес-середовища, а самотужки відновити футбольний клуб. Для цього необхідно, щоб двадцять тисяч жителів області стали членами майбутнього ФК «Верес» та сплатили членський внесок, придбавши ваучер співвласника клубу.

«Радо вітаю цю ініціативу, адже Україні та Рівному необхідний розвиток професійного футболу. Дуже позитивним є той факт, що ця ініціатива є низхідною і її підтримують жителі області. За таким принципом, сподіваюся, уже скоро рівняни отримають відроджений ФК «Верес», який належатиме винятково нам, жителям області, та не залежатиме від фінансових статків чи волі олігархів», — зазначив народний депутат від м. Рівне Олег Осуховський.

Окрім цього, нещодавно ініціативу відновлення рівненського футбольного клубу підтримав і голова Харківської обласної організації ВО «Свобода» Ігор Швайка, який на початку травня відвідав Рівне в рамках Першого доброчинного мотопробігу та сплатив членський внесок. Також до роботи волонтерів ФК «Верес» активно долучаються і рядові члени Рівненської міської організації ВО «Свобода» — кількадесят «свободівців» узяли участь у прибиранні міського стадіону «Авангард» та придбали ваучери «Вересу».

ІА "Вголос": НОВИНИ