Про це в понеділок, 14 грудня, повідомив Слідчий комітет Росії (СК РФ) по Свердловській області, пише «Лента».


Інцидент стався в кінці листопада в селі Троїцьке Таліцкого району. Пенсіонер запросив до себе додому трьох чоловіків, з одним з них він практично не був знайомий. «У процесі розпивання спиртних напоїв господар оселі заснув, а коли прокинувся, виявив, що хтось із його гостей з'їв пельмені, які знаходилися у нього в морозилці», - йдеться в повідомленні відомства.

На той момент в будинку, крім господаря, знаходився тільки 25-річний житель Тюменської області. За інформацією «Комсомольської правди», між чоловіками виник конфлікт, в ході якого 63-річний пенсіонер отримав ножове поранення в область грудей. «Потерпілий помер на місці події. Після скоєння вбивства зловмисник виїхав до Тюменську область », - зазначили в управлінні СК РФ.

Тіло чоловіка співробітники правоохоронних органів виявили 1 грудня, коли прийшли в будинок на прохання сусідів. Через два дні підозрюваний був затриманий. Раніше неодноразово судимому чоловікові пред'явлено обвинувачення за частиною 1 статті 105 («Вбивство») Кримінального кодексу (КК) РФ.

ІА "Вголос": НОВИНИ