Скандальний російський політик Володимир Жириновський знову впав у маразм і пригрозив особисто приїхати до Києва для його взяття.

Про це пише Оbozrevatel.

Ба більше, депутат нелегітимної Держдуми розмріявся, що там просто на вокзалі його зустрічатимуть піонери з квітами. Неадекватний спіч лідера ЛДПР пролунав в ефірі пропагандистської програми «Недільний вечір з Володимиром Соловйовим» на телеканалі «Росія 1» .

«Я вранці буду на Київському вокзалі, буду проводжати добровольців», – почав ділитися своїми неадекватними мріями Жириновський. Йому підіграв топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов й уїдливо запропонував українцям перейменувати Центральний залізничний вокзал Києва на «Московський» з нагоди запланованого прибуття туди Жириновського.

«Килимові доріжки, квіти, піонери. Слава визволителям України! Україну взагалі не будемо вживати – слава визволителям »Новоросії«! І »Новоросію« не будемо – слава визволителям Києва! Який раз Київ буде звільнений вже? У 1943 7 листопада? І ось ми 7 листопада!» – продовжив ділитися нетверезими планами скандальний російський депутат.

Як писав «Вголос», дружина прем’єр-міністра Ізраїлю Сара кинула на землю хліб, котрим її пригостили у Києві.

ІА "Вголос": НОВИНИ