Про це повідомляє «Свободная Пресса-Юг».

Різанина, в якій брали участь, за різними відомостями, від 70 до 75 осіб, трапилася, як повідомляє низка регіональних ЗМІ, на ґрунті міжнаціональної ворожнечі.

За попередньою інформацією, постраждали чотири людини. За словами голови Зимівниківського району Олега Ткаченка, бійка не була масовою і ЗМІ перебільшили. Однак число учасників сутички голова не уточнив. Зараз обставини події вивчають слідчі органи й поліція. Організаторів бійки поки що не оголошують. Відомо, що серйозних травм ніхто не отримав. До розслідування інциденту залучили представників двох діаспор. Правоохоронці інцидент ніяк не коментують.

Варто згадати, що це не перший випадок масової бійки в Зимівниках. 18 грудня 2010 року там також сталася масова бійка на національному ґрунті, після якої з посади зняли начальника районної міліції. Як тоді заявив начальник ГУВС у Ростовській області Олексій Лапін, у Зимівниківському районі склалася вкрай напружена ситуація. Відзначимо, що в Зимівниківському районі Ростовської області проживають близько 40 000 осіб, з них приблизно 1700 – чеченці, 1200 – дагестанці, 300 – азербайджанці, 400 – вірмени.

ІА "Вголос": НОВИНИ