«До раніше оголошеним у розшук» суддям ДНР «додалися нові», – написав він на своїй сторінці у «Facebook».

Як повідомив начальник поліції Донецької області, в розшук оголошені Олена Ледовських (1986 р.н.), «суддя Ворошиловського міжрайонного суду Донецька ДНР», раніше працювала помічником судді в Апеляційному суді Донецької області; Анастасія Федорова (1989 р.н.), «суддя Ворошиловського міжрайонного суду Донецька ДНР», раніше працювала помічником судді в Апеляційному суді Донецької області.

У розшуку також Олена Богословська (1976 р.н.), «суддя Центрально-міського міжрайонного суду Макіївки ДНР».

У списку розшукуваних також Марина Попшу (1969 р.н.), «суддя Центрально-міського міжрайонного суду Макіївки ДНР», раніше, з 1995 року працювала суддею в цьому ж суді. У 2000 році була обрана Верховною Радою України безстроково суддею в цей суд.

У розшук також оголошені Нурія Гільванова (1982 р.н.), «суддя Харцизького міжрайонного суду ДНР» і Віталій Валуйський, 1989 року народження, «суддя Будьонівського міжрайонного суду Донецька ДНР».

Крім того, Аброськін повідомив, що громадянину Російської Федерації, так званому голові «Верховного Суду ДНР» Едуарду Якубовському в жовтні 2015 було повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.258-3 КК України.

Провадження уже розглядається у суді і Аброськін висловив надію на те, що Якубовському буде винесено заочний вирок.

 

Обновление статуса по «судьям ДНР». Как уже писал, в январе этого года в отношении некоторых из них было открыто уголовн...

Опубліковано Vyacheslav Abroskin 22 грудня 2015 р.

ІА "Вголос": НОВИНИ