Про це сьогодні у коментарі журналістам заявив керівник управління транспорту Львівської міськради Віктор Щир, передає кореспондент «Вголосу».

«Ми не маємо відношення до оператора цієї автостанції.  Це приватна компанія, я навіть не пригадую її назви, ми  не маємо з ними угоди. Законодавство декларує, що функції міста лише полягають в тому, аби оголосити інвестиційний конкурс на будівництво автостанцій, хто виграє ці конкурси, той і є оператором. У свою чергу вони заключають угоди з приміськими перевізниками, які платять відповідний збір», – каже Віктор Щир.

Він додає, що АС №3 існує давно, це сертифікована автостанція і оператор там не змінювався.

Нагадаємо, громади різних сіл Пустомитівського району прийшли сьогодні пікетувати мера Львова Андрія Садового. У разі, якщо місто не поверне попередні кінцеві зупинки приміського транспорту, люди погрожують вже цієї неділі перекрити всю кільцеву дорогу навколо Львова. Кінцеву зупинку маршрутів. Якими користувалися ці люди, перенесли з Приміського вокзалу на АС №3. «Звідти практично нічого не їде, там темно, страшно. Молоді дівчата просто бояться туди йти», – нарікають селяни. 

ІА "Вголос": НОВИНИ