У Самборі поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві своєї матері. її тіло лежало в квартирі протягом двох тижнів.

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

«3 вересня, близько 9.00, до поліції надійшло повідомлення від мешканки міста Самбір про те, що в одній із квартир у багатоквартирному будинку на вулиці Шухевича виявлено тіло літньої жінки», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, слідчо-оперативна група встановила, що 80-річна місцева мешканка, проживала у квартирі разом з 47-річним сином. На її тілі були виявлені ознаки насильницької смерті та гниття – мертва жінка пролежала на ліжку близько двох тижнів.

Поліція також встановила, що до її вбивства причетний син. Тіло жінки відправили на експертизу.

Підозрюваного затримали у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

"Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманому про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років", - додали у поліції.

Нагадаємо, у Дрогобицькому районі поліцейські затримали зловмисницю, причетну до вбивства свого співмешканця.

ІА "Вголос": НОВИНИ