На кремлівському телебаченні відреагували на слова Валерія Залужного

В інтерв'ю з Яніною Соколовою в програмі «Рандеву» 5-го каналу Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний заявив, що не проти проїхатися танком по центру Москви. Зокрема по Красній площі та найстарішій вулиці міста - Арбату.

В ефірі російського телебачення відразу ж відреагували на ці слова зі звинуваченнями та образами. Зокрема, пропагандистка Ольга Скабеєва була вражена та навіть ображена на такі слова Головнокомандувача ЗСУ «братньої», на її думку, України. 

Складається враження, що за Зеленського на міністерські посади доводиться брати всіх підряд і трапляються здебільшого клоуни. Звертаю вашу увагу: головнокомандувача ніхто не виправив, у відставку чи під трибунал ніхто не відправив, догану не дали. - заявила Скабеєва

Вона заявила, що враховуючи його субординацію, така ж позиція і у Володимира Зеленського.

Також Валерій Залужний похвалив українських солдатів, які співали пісню «Путін-х@йло» на репетиції параду до Дня Незалежності України.

«Скажімо так: з одного боку, я сам батько двох дітей і мені не хотілося б, щоб це відбивалося в такому колі загалом. Це з етичної точки зору, тобто моралі, щодо дітей і жінок. Але, власне, вони сказали від душі, вони сказали правду. Честь їм і хвала»-сказав Головнокомандувач ЗСУ

Раніше ми повідомляли про відео на параді до Дня Незалежності, яке зворушило українців

ІА "Вголос": НОВИНИ