25 червня 2017 року в місті Сколе відбулось вшанування пам’яті Героя України, Героя Небесної сотні Олега Ушневича, який загинув 20 лютого 2014 року від пострілу снайпера на вулиці Інститутській у Києві.

Сколівська районна організація ВО «Свобода» спільно з родичами, близькими друзями Олега Ушневича та небайдужими українцями провели поминальну панахиду. Згодом відбулось відкриття та освячення пам’ятника на могилі Героя.

Лідер свободівців Олег Тягнибок виступив з промовою до присутніх. «Ми завжди будемо пам’ятати Олега Ушневича та інших Героїв Небесної Сотні. Якщо така пам’ять зберігається у наці її, то така нація має майбутнє» - звернувся до присутніх очільник «Свободи».

Також відбувся благодійний вечір пам’яті Олега Ушневича за участи гурту «Новий час» у районному Народному домі «Бескид». Усі зібрані кошти будуть перераховані на спецрахунок 4149 4991 0251 5440  для термінового лікування за кордоном Хомин Анни-Марії, 22.10.2014 року народження з села Труханів Сколівського  району. Діагноз: природжена вада серця.

ІА "Вголос": НОВИНИ