У місті Сміла Черкаської області на пішохідному переході водійка автомобіля “Renault” скоїла ДТП, збивши з ніг 3-річного хлопчика, та втекла з місця події. На щастя, дитина не зазнала значних тілесних ушкоджень, а винуватицю аварії вже встановила поліція.

Про це повідомили у поліції Черкаської області.

Мати з двома дітьми, поверталася із дитячого майданчика  в центральній частині міста і зупинилася перед пішохідним переходом. 

Одного малюка вона везла у візку, інша дитина стояла від неї трохи віддалік. Очевидно, хлопчик вирішив проявити самостійність і вийшов на пішохідний перехід осторонь матері з коляскою. 

Коли жінка зауважила автомобіль, який на великій швидкості наближався до переходу, вона спробувала схопити сина за руку, але він побіг від неї на протилежний бік вулиці й мало не потрапив під колеса.

На щастя, зіткнення, яке допустила водійка із малолітнім пішоходом, не призвело до серйозних травм — хлопчик ударився в бік машини та упав на асфальт. 

Медики оглянули 3-річного хлопчика, його життю та здоров’ю нічого не загрожувало.

Тим часом поліцейські розшукали та встановили 30-річну місцеву жительку, яка керувала транспортним засобом. 

На порушницю склали протоколи.

Їй загрожує штраф в розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від 1 до 2 років, або адміністративний арешт на строк від 10 до 15 діб.

Матеріали справи уже направили до суду.

ІА "Вголос": НОВИНИ