Знахідку часів Другої світової війни знайшли у будинку у Львові під час ремонту.

Натрапили на старі військові запаси вчора, 10-го січня у Львові на вул. Ольги Басараб у цокольному приміщенні трьохповерхового житлового будинку. Під час демонтажу стелі  виявлено предмети, ззовні схожі на застарілі боєприпаси. Про це повідомили у ДСНС Львівської області.

Працівники надзвичайної служби встановили, що дані предмети зовні схожі на ручну гранату О-23 та набої до стрілецької зброї часів ІІ Світової війни.

За фактом виявлення боєприпасів повідомлено правоохоронні органи та подано термінову заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що боєприпаси часів війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні. Натрапити на них можна в різних місцях.

У Львові під час ремонту будинку в перекритті стелі знайшли гранату та набої

Рятувальники закликають громадян бути вкрай обережними у разі виявлення подібних предметів. Знайшовши боєприпас, ні в якому разі не торкайтеся його та не підпускайте до нього людей. Про знахідку терміново повідомте Службу порятунку за номером «101».

ІА "Вголос": НОВИНИ