У Львові визначили найспортивнішу шкільну команду Львівщини на обласному фіналі IV всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів «Cool Games».

Участь у змаганні взяли участь діти, батьки яких несуть службу у Збройних силах України, ветерани АТО/ООС, рятувальники та діти працівників медичних установ.

Діти зізнаються, що їм складно говорити про своїх батьків та рідних, які зараз захищають нашу землю. 

«В той час, коли батьки та рідні учасників боронять нас та захищають нашу Незалежність, діти мають можливість показати тут усі свої найкращі якості», - зазначив голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський. 

Боролися за звання «найспортивніша команда Львівщина» 100 дітей із 9 команд.

«З самого початку дуже хвилювався, думав, що можемо й програти. Але потім вже звик до атмосфери. Все спокійно. Зараз вже впевнений в собі та в команді», - розповідає про змагання учень 8 класу Назар.

Юні спортсмени зазначають, що їм створили дуже комфортні умови.

«Старалися зробити максимально хороші умови для спортсменів. Покриття, на якому змагаються учні, спеціально створене для таких видів спорту. Дуже радий, що учасникам подобається», - розповів про місце проведення змагань менеджер тенісного клубу «Леоленд» Денис Стефоненко.

Організатори турніру зізнаються, що дуже складно проводити подібні заходи у час війни. 

А хто ж здобув перемогу дивіться у сюжеті:

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ